Extra referenties

Extra referenties

Nieuwe referenties toegevoegd aan de website: zowel nieuwe klanten als reeds lang bestaande klanten. We gaan door op ons elan en wensen voor massa's tevreden klanten.

Wij zijn uitermate fier hen in onze referentielijst toe te voegen en hopen dat ook zij, op hun beurt, trots zijn op onze samenwerking.

HARTELIJK DANK AAN AL ONZE TROUWE KLANTEN!

Read More

Nieuwe website

Hier twee kleine puntjes aan onze websitebezoekers en klanten.

  1. Deze website is NOG NIET AF! We hebben nog massa's extra referentiefoto's die hier toegevoegd zullen worden in de kortst komende tijd.
  2. De vernieuwing van onze website heeft er ook voor gezorgd dat we extra nieuwe foto's hebben genomen van onze draagtassen. Toch willen we iedereen er nogmaals attent op maken dat c-bags zowel low budget bedrukte draagtassen produceert alsook heel goede prijzen geeft in het luxueuzere gamma.
Read More

Bjorn Borg Brugge photoshoot

Bjorn Borg Brugge: één van onze tevreden klanten ... en natuurlijk zijn wij uiterst fier om hun leverancier van draagtassen te mogen zijn!

Deze week kreeg ik de kans om op photoshoot te gaan bij Bjorn Borg Brugge. (Waarvoor nogmaals dank, Annelies!) Zo'n 'shoots' koester ik graag.

Daarnaast heeft het meerdere voordelen. Het kan ons originele referentiefoto's opleveren, maar meer nog: ik krijg de kans om de klant op een andere manier te leren kennen. Een moment van geven en nemen, horen wat er kan, wat we misschien nog in de toekomst samen kunnen ontwikkelen, ... ja, het was een fijne namiddag. 

EN! ... Annelies gaf ons deze referentie op haar facebookpagina: 

"C-bags Brugge.... We love it!
Originele verpakkingen, hoe klein of groot of speciaal ook...  
Creatief team! TOP

Björn Borg Brugge, een tevreden klant."

En hier de link naar hun nieuwtje op hun facebookpagina. 

Later volgen meer foto's :-)

gr. wiesje