Waarom draagtassen?

Naast verpakking dragen uw zakken bij aan de image building van uw organisatie, zaak of firma. Het is de perfecte publiciteit en fungeert als uithangsbord van uw bedrijf. U kan de tas volledig zelf samenstellen, waardoor uw filosofie en huisstijl in de tassen weergeven wordt. 

Vervolgens doet de promotietas de rest. Overal ziet u tassen op de meest onverwachte plaatsen opduiken. Met een leuk, origineel dessin of logo wordt de tas aantrekkelijker om te hergebruiken. Op die manier wordt uw boodschap op een driedimensionale manier gebracht waardoor uw naambekendheid stijgt.

Onze doelstelling is te streven naar een unieke beleving op  alle vlakken: op gevoel, op uitstraling en uitzicht, (foto)grafisch en typografisch, materie en afwerking.

Mogelijkheden en combinaties zijn eindeloos! 

We zoeken steeds naar vernieuwingen om zowel onze klanten als de gebruikers van de tas te kunnen verrassen. We geloven dat communicatiebeleving op meerdere zintuigelijke niveaus steeds effectiever werkt.

Maar vooral:

C-bags denkt met u mee! Door onze ruime “cross-over” kennis en ervaring uit diverse achtergronden, kunnen we ons volledig inleven in uw verhaal en aan de wereld vertellen net wat u wilt.