Papieren draagtassen

De bedrukte papieren draagtassen van c-bags zijn in allerlei vormen, maten, grammages en afwerkingen te verkrijgen.
Er is o.a. kraft, FSC, gelamineerd, automatische papieren tassen, gerecycleerd papier, ... Daarnaast is er ook een grote verscheidenheid mogelijk in het soort handvaten en het soort print.

We bieden zowel low budget bedrukte draagtassen aan, alsook de betaalbare luxueuzere papieren draagtassen.

Papieren draagtassen zijn daarenboven milieuvriendelijker dan gewone plastieken draagtassen. Ze zijn van nature bio-afbreekbaar!
C-bags biedt de mogelijkheid om te werken met gecertificeerd papier afkomstig van leveranciers die actief aan duurzaam en natuurvriendelijke bosbeheer doen. We heten papieren draagtassen ook multi cycli ecologische draagtassen.
 

Voorbeelden van papieren draagtassen


Trendy zijn de zogenaamde  '  cementbags' . Dit zijn tassen die gemaakt worden uit twee verschillende grammages kraft papier. Door hun dubbele laag, genieten ze een enorme stevigheid, waardoor deze papieren draagtassen nog een grotere herbruikbaarheid genieten.

Trendy zijn de zogenaamde 'cementbags'. Dit zijn tassen die gemaakt worden uit twee verschillende grammages kraft papier. Door hun dubbele laag, genieten ze een enorme stevigheid, waardoor deze papieren draagtassen nog een grotere herbruikbaarheid genieten.

Een ander nieuw basismateriaal voor papieren draagtassen is het ' geweven papier '. Door zijn grote stevigheid kunnen draagtassen in deze materie vaak herbruikt worden.

Een ander nieuw basismateriaal voor papieren draagtassen is het 'geweven papier'. Door zijn grote stevigheid kunnen draagtassen in deze materie vaak herbruikt worden.